Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Våra behandlingar

Välkommen in i vår salong, här spelas lugn musik och atmosfären här är avslappnad. Dofterna i salongen är behagliga och självklart används ingen parfym i färger eller produkter. Du tar en kopp ekologiskt te eller kaffe och läser en intressant tidning under tiden du väntar eller när din färg verkar i håret.

Klippning

Klippning

Vi jobbar med håret och dess förutsättningar, inte emot det. Att skära med kniv gör håret slitet och det har svårt att bevara fukten i strået.

Färgning med växter, örter.

Växtpigmenten lägger sig runtom strået som en skyddande hinna och ger ett glansigt, vackert resultat. Din hårkvalité bevaras och skyddas och du kan färga flera gånger utan att håret tar skada. Färgen sitter som en intensivtoning och ju fler gånger du färgar, desto bättre sitter färgen. De flesta färger och färgvariationer och kombinationer är möjliga. Håret behåller sin kvalité oavsett hur många gånger du färgar. Gråa strån går bra att täcka. Spännande variationer och slingor är så klart också möjliga. Man ska komma ihåg att alla kulörer inte är möjliga och att pigmenten harmoniserar med din befintliga hårfärg. Det ger ett något transparent resultat. Klicka gärna på sidan här till växter " Att färga håret med växter" för att läsa mera om växtfärgningen i just ditt hår!

Färgning med växter, örter.

Våra färger består av malda växter och örter.

Växtpigmenten lägger sig runtom strået som en skyddande hinna och ger ett glansigt, vackert resultat. Din hårkvalité bevaras och skyddas och du kan färga flera gånger utan att håret tar skada. Färgen sitter som en intensivtoning och ju fler gånger du färgar, desto bättre sitter färgen. De flesta färger och färgvariationer och kombinationer är möjliga. Håret behåller sin kvalité oavsett hur många gånger du färgar. Gråa strån går bra att täcka.

Spännande variationer och slingor är så klart också möjliga.

Man ska komma ihåg att alla kulörer inte är möjliga och att pigmenten harmoniserar med din befintliga hårfärg. Det ger ett något transparent resultat.

Klicka gärna på sidan här till växter " Att färga håret med växter" för att läsa mera om växtfärgningen i just ditt hår!

Permanent

Permanent är ännu inte möjligt, men du kan förbättra din rörlighet i hårbotten genom att borsta 100 tag varje dag med naturborste. Det ökar blodcirkulationen och näringen till hårrötterna och strået får bättre spänst och volym. Hårstrået får möjlighet att lyfta sig upp till 1 1/2 cm i en rörlig hårbotten.

Permanent

Permanent är ännu inte möjligt, men du kan förbättra din rörlighet i hårbotten genom att borsta 100 tag varje dag med naturborste. Det ökar blodcirkulationen och näringen till hårrötterna och strået får bättre spänst och volym. Hårstrået får möjlighet att lyfta sig

upp till 1 1/2 cm i en rörlig hårbotten.

0